Armadillo Kreatív Ügynökség

 Sales szemléletű, digitális fókuszú kreatív ügynökség vagyunk  • Összefüggésekben gondolkozunk, nem öncélú megoldásokban  • Valóban építjük a brandet, nem csak kiszolgáljuk  • Megoldásaink egymásra épülnek  • Ismerjük és követjük a trendeket  • Full service szolgáltatást nyújtunk, a lehető legkedvezőbb ár/érték arányban

Online kommunikáció

Online kommunikáció

Social media
Facebook kommunikáció
Leadgenerálás
E-DM levelek
PPC Kampányok
Banner Kampányok

Kampány menedzsment

Kampány menedzsment

Stratégiai tervezés
Kreatív koncepció
Média
PR

Webfejlesztés

Webfejlesztés

Webdesign
Külföldi adaptáció
Webfejlesztés
Augmented reality
Mobil alkalmazásfejlesztés

Arculattervezés

Arculattervezés

Brandépítés
Kis- és nagyarculat készítés
Logó tervezés
Arculati kézikönyv kodifikálás

Grafikai tevékenység

Grafikai tevékenység

Kreatív tervezés
Nyomdai előkészítés
Tipográfia
Online grafika

Produkció

Produkció

Nyomdai kivitelezés
Dekoráció
Fotózás
Film
 

Menedzsment

Bartha Péter

Bartha Péter

CEO

Arany Gábor

Arany Gábor

operatív igazgató

Szabadi István

Szabadi István

online divízióvezető

Sass Dániel

Sass Dániel

influencer divízióvezető

Szili Eszter

Szili Eszter

vezető projektmenedzser

Riahi Hatem

Riahi Hatem

tervezőgrafikus

Bartha Péter

CEO

 • Cégvezetés
 • Cég képviselet
 • Stratégiai irányok
 • Kiemelt ügyfelek

Arany Gábor

operatív igazgató

 • Operatív vezetés
 • Sajtókapcsolatok
 • Brandépítés
 • Médiatervezés, kommunikáció
 • Integrált kampányok
 • Influencer marketing

Szabadi István

online divízióvezető

 • Web fejlesztés
 • Online rendszerfejlesztés
 • Mobil és Facebook alkalmazások
 • Digitális megoldások

Sass Dániel

influencer divízióvezető

 • Influencer kampányok
 • Márkakommunikáció véleményvezérekkel
 • Kampánytervezés
 • Stratégiai tervezés

Szili Eszter

vezető projektmenedzser

 • Online marketing
 • Social media
 • Marketingkommunikáció
 • Projektmenedzsment

Riahi Hatem

tervezőgrafikus

 • Arculat
 • Kreatív koncepció
 • Webdesign
 • DTP

TV kampány

- ZEISS

Ebben a kampányban lehetőségünk nyílt reklámfilm elkészítésére, mely a kampány tervezés, a médiavásárlás és a teljes offline-online megjelenés elkészítése mellett, számunkra is nagyon izgalmas feladat volt. A reklámfilm forgatókönyvének megírásában, a forgatás során és az utómunkáknál is szabadkezet kaptunk. 

Kampány menedzsment  

Megnézem

Compassador program

- FCA

A szójátékkal fűszerezett – Compassador - ambassador kampányt a minőségi tartalomra építettük. Olyan magyar sikertörténeteket kerestünk, amelyek példaként szolgálhatnak mindenki számára. Példakép lehet fotós, színész, szakács, humorista, sportoló, vagy akár zenész. A tehetség ugyanis olyan adottság, amely kizárólag rengeteg szorgalom, és akarat árán teljesedhet ki igazán.
Még februárban keresett minket meg az FCA (Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe), hogy találjunk ki egy kampányt, melynek célja a Compass népszerűsítése, a Jeep márkaismertség növelése és a magas elérés. Egy olyan irányt álmodtunk meg, amihez hatalmas bátorság kellett, mert kevesen merik megkockáztatni azt, hogy a mennyiség helyett a minőségre helyezzék a hangsúlyt. Szerencsére sikerült meggyőznünk ügyfelünket, hogy ez lehet a siker kulcsa. Nagyon nehéz 2,5 hónap után, több mint 40 újságíró előtt elindítottuk az Armadillo által életre hívott COMPASSADOR kampányt, ahol 9 rendkívüli ember életét ismertetjük meg az emberekkel, szem előtt tartva a márka üzeneteit.

Online kommunikáció   Kampány menedzsment  

Megnézem

Élmények a táskádban

- Budmil

A budmil nyári kampányának kivitelezése során készített játékunk segítségével felhívtuk a célközönség figyelmét a budmil táskákra. Ennek keretében elkészítettük az elmenyekataskadban.hu microsite-ot, amely a promóció mellett a márkaérték növelésében is szerepet játszik. Ezen felül a kampányt olyan youtuberek bevonásával is megtámogattuk, mint Hajnóczy Soma, Szabó Kristóf, Uborcraft, Székely Ricsi, vagy Maris.

Kampány menedzsment   Webfejlesztés  

Megnézem

Facebook kommunikáció

- BÁV

Nagy múltú márka, elegáns, patinás arculattal. A napi kommunikációban arra törekszünk, hogy ez az elegancia visszaköszönjön, ezért a hirdetéseken a régiségeket a középpontba állítva, de egységes keretrendszerben jelenítjük meg.

Kampány menedzsment   Online kommunikáció  

Megnézem

Weboldal

- Loxon Solution

Speciális banki szoftvereket fejlesztő cég, a Loxon Solution honlapjának teljes áttvervezéséea kaptunk lehetőséget, melynek keretében a honlap szerkezetét, grafikai megjelenését terveztük meg. A végeredmény, az elvárásoknak megfelelően letisztult, jól áttekinthető, látványos weboldal lett.

Webfejlesztés  

Megnézem

B2C médiakampány

- ZEISS

Tudtátok, hogy az UV-sugárzás felhős időben is veszélyes, és ez szemeinket különösen érinti? Végfelhasználókat megszólító, edukációs-brandépítő kampányt terveztünk egyik legrégebbi ügyfelünknek, a ZEISS-nek. A kampányban rádiós, televíziós, online, offline és eseménymarketing elemek egyaránt helyet kaptak.

Kampány menedzsment  

Megnézem

Brossúra készítése

- UTB

A szerves hulladék feldolgozásával foglalkozó UTB Envirotec bemutatkozó kiadványát szerkesztettük meg. A brosúrában több infógrafika is helyet kapott a gyártási folyamatok bemutatására, így ezek kidolgozásában is nagy szerepet vállaltunk.

Grafikai tevékenység  

Megnézem

Virtuális szoborkiállítás

- REÖK

Kiterjesztett valóság technikájának segítségével hoztuk el a világ leghíresebb szobrait a Szegedi REÖK palota kiállítására. A formabontó és sikeres virtuális szoborkiállításon az általunk fejlesztett applikációval a látogatók testközelből tekinthették meg többek között. Michelangelo Dávid szobrát és a vele készített selfie-t megoszthatták másokkal is. Az egyedülálló kiállítás nagy sikert aratott.

Webfejlesztés  

Megnézem

Okos plakát kampány

- Candy Hoover

Az olasz háztartási gépeket gyártó vállalat számára egy interaktív kampánnyal készültünk a foci vb ideje alatt, amit a Candy legújabb innovatív mosógépe köré építettünk fel. A kampány fő eleme az interaktív plakát volt, amivel a járókelők a fővárosban találkozhattak és egy teljesen új szemszögből ismerhették meg a mosás élményét. A kampányt ország szerte kihelyezett óriásplakátokkal, citylightokkal és célzott banner megjelenésekkel erősítettük.

Megnézem

FB management

- Danubius Hotel Helia

A Danubius Hotel Helia számára a social media csatornákon végezzük a márka napi kommunikációját, és a kampányok menedzselését, emellett a szálloda nemrég felújított halljában helyet kapott Yellow Bistro & Bar széles körben való megismertetésében, valamint weboldalának elkészítésében is szerepet vállalunk.

Online kommunikáció  

Megnézem

Weboldal

- Szegedi Szabadtéri Játékok

A Szegedi Szabadtéri Játékok honlapjának megújítására kaptunk felkérést 2016-ban. A fejlesztést design kutatással, UX kutatással/teszteléssel kezdtük. 5 mp-es és Card sorting tesztekkel jutottunk el a legoptimálisabb menü struktúrához, melyet egy modern és jól átlátható grafikai keretbe foglaltunk.

Webfejlesztés  

Megnézem

Hepatitis-A kampány

- GSK

Az egyik legnagyobb gyógyszergyártó cég, a GlaxoSmithKline megbízásából terveztük meg a „Hepatitis A” kommunikációs kampány kreatív koncepcióját. A stratégiai feladatok mellett a tervezési munkákat és a kivitelezést is mi végezhettük. A sikeres kampány egyik látványos eleme volt a közel 3 méter magas sárga A betű, ami a város utcáit járva meghökkentette és informálta az érdeklődőket.

Kampány menedzsment  

Megnézem

Weboldal és mobil alkalmazás

- Food Allergy

Saját projektünk ez a mobil alkalmazás és a hozzá kapcsolódó microsite. Az étel allergiában szenvedő utazók 33 nyelvre fordíthatják le figyelmeztető üzenetüket. A felhasználók az alkalmazás segítségével az éttermekben helyi nyelvtudás nélkül is kommunikálhatnak a személyzettel. A teljes arculatot megterveztük, így az alkalmazás megjelenése mellett logót, promóciós sablonokat, weboldalt is készítettünk.

Webfejlesztés  

Megnézem
Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk Ügyfelünk